Herenco

Karriär

Tar vara på individens driv och vilja att växa

Som koncern ser vi att vi har en viktig roll när det kommer till att ta vara på mixen av erfarenheter och kompetenser som finns i våra företag. Medarbetarna är viktiga för oss och att arbeta med kompetensutveckling är centralt för att utvecklas som bolag. Förmågan att lära om och lära nytt är viktig för alla våra bolag. Våra utbildnings- och utvecklingssatsningar inom Herenco Akademin är en del av den utvecklingen.

Varje bolag sköter en stor del av sina HR-frågor på sitt sätt, det gör de bäst, vi vill gärna vara med när det kommer till att utveckla medarbetarna. Det är också ett sätt för företagen att uppmärksamma medarbetare i sin organisation som har en extra glöd och visar att de vill komma vidare.

  • Nätverk

    Herencos talangprogram är en möjlighet för drivna medarbetare med olika roller i bolagen att träffas, inspireras och utvecklas tillsammans och med hjälp av varandra. Utbildningen är uppdelad i flera olika steg och tanken är att deltagarna ska lära sig mer om Herenco, koncernens olika bolag och även utmanas genom uppgifter som syftar till att förbättra de egna bolagen.

  • Internship

    Genom att erbjuda praktik och examensarbete har vi börjat ett samarbete med Jönköping University som vi hoppas ska växa till att innefatta fler högskolor och universitet med tiden. För oss är det ett sätt att samarbeta med orädda, nytänkande, unga människor och förhoppningsvis knyta till oss duktiga framtida medarbetare.

    Är du intresserad av praktik eller examensarbete hos oss? Kontakta Marie Andersson.

Lär känna vårt team

Det bästa sättet att lära känna oss som arbetar inom Herenco-koncernen är att låta några av våra medarbetare få ordet. Här kan du ta del av olika erfarenheter och kunskaper som på ett eller annat sätt bidrar till verksamheten, och såklart lite annat smått och gott som kan vara kul att veta.