Vill ta nästa kliv – Leif Arvidsson AB söker försäljningschef

Leif Arvidsson AB tar sats mot framtiden och förstärker med en försäljningschef. Tydliga tillväxtmål och geografisk expansion med både strategiskt och operativt arbete utlovas.

– Det är en jättespännande tjänst. Vi hoppas att vi kan återgå till normalläge i höst och det känns som rätt läge att bygga ut organisationen. Vi vill utveckla och möjliggöra vår affär och det är nu vi ska ta nästa kliv, berättar Mattias Park, VD på Leif Arvidsson AB, som ägs av Herenco Invest.

Leif Arvidsson AB säljer byggmaterial som ofta har anknytning till fönster och dörrar, exempelvis ventiler, tätningslister, beslag, slipmaterial och klämskydd. Som experter på fönsterrenovering erbjuder LA både rätt kunskaper och produkter.

Säljteamet består idag av nio personer, placerade på huvudkontoret i Mullsjö samt i Stockholm och Göteborg. Den nya försäljningschefen kommer att bli en del av ett erfaret team som jobbar för varandra.
– Den här personen behöver vara lagspelare men även stjärnan, man blir en viktig kugge i ett lagarbete för en spännande framtid. Vill man vara med och skapa vår framtid ska man söka den här tjänsten. Vi är på en förändringsresa och ska staka ut en ny horisont, vi ska bygga vidare något fantastiskt till något bättre, säger Mattias.

Framöver handlar mycket för LA om geografisk expansion. Att dels hitta rätt geografiskt – både nationellt och internationellt, dels fortsatt bygga mervärde kring produkterna. Rollen som försäljningschef kommer därför vara både strategisk och operativ, med fokus på att utveckla lönsam försäljning.
– Vi söker någon som är framåtlutad och som har gjort något liknande tidigare. Att man har varit med på någon form av utvecklingsresa är viktigt. Man behöver brinna för nya möjligheter, vara nyfiken på idéer och kunna verkställa dem. Då kan man bli en del av ett gott gäng med goda kunder och goda relationer.