Vill du vara med på Herenco Invests expansionsresa?

Vi satsar mot framtiden och söker nu en controller till Herenco Invest. Planen för fortsatt expansion genom både förvärv och organisk tillväxt är tydlig och vi söker dig som vill bidra till vår tillväxtresa.

För att skapa de bästa förutsättningarna för bolagen inom Herenco Invest att lyckas, behöver vi komplettera med en controller. Personen kommer att arbeta nära bolagen och bidra med kompetens och stöttning.

I rollen ingår bland annat ansvar för koncernrapportering, analyser och driv i prognos- och budgetarbete samt konkurrent- och branschanalyser inför förvärv. Utöver det kommer personen arbeta verksamhetsnära och även fokusera på att stötta bolagen med att utveckla lönsamhetsuppföljningar, ekonomiska analyser och nyckeltal.

– Det här är en roll för en person som är i början av sin karriär och redo för nästa kliv. Här finns det stor möjlighet till utveckling i en bred controllerroll där du med positiv attityd och naturligt driv bidrar med engagemang och stöd till verksamheterna. Vi är ett litet team så att du har rätt personlighet och ett utvecklat sinne för analys är väldigt viktigt, säger Samuel Wingren, vice VD Herenco Invest.

Ansök till tjänsten här.