Vill du vara med och bygga Herencos hållbarhetskoncept?

Målet är att bli ledande inom hållbara förpackningar i Norden. Tillsammans med Emballator-bolagen kommer vår nya Head of Sustainability att leda arbetet på en central nivå.

Hållbarhet har varit en viktig och naturlig del av vår verksamhet sedan starten 1865. Det är en tydlig del av vårt DNA och hela koncernens arbete. För att bättre kunna stötta bolagen inom Emballator söker vi nu en Head of Sustainability.

I rollen kommer du bland annat att koordinera hållbarhetsarbetet inom Emballator samt initiera och agera projektledare tillsammans med våra lokala bolag kring hållbarhetsprojekt. Utöver detta förväntas du utvärdera och supportera vid implementering av miljölagstiftning i de länder där Herenco är aktiva. Tillsammans med bolagens hållbarhetsansvariga säkerställer du att rapportering till kunder, myndigheter och andra organ hanteras på ett effektivt sätt.

– Vi vill vara ledande inom hållbara förpackningar och ser att arbeta tillsammans blir väldigt viktigt för att nå dit. Vi söker en nyfiken, engagerad, målmedveten och analytisk person som kan se till att vi når målen. Det är en spännande tjänst som kommer jobba tätt med samtliga enheter inom Emballator, säger Thomas Bergdahl, VD Herenco AB.

Läs mer om tjänsten och ansök här.