Utveckling viktigt för Herencos nya analytiker

Herenco välkomnar Malin Allgurin som ny analytiker. Med ett sinne för siffror och analys hoppas Malin på att få utvecklas i rollen.

Spännande bolag, familjeägt och tydlig lokal förankring; det är tre saker som fick Malin Allgurin att fastna för tjänsten hos Herenco Holding. Som analytiker kommer Malin att arbeta med analys av både befintliga innehav och potentiella förvärv.
– Det känns väldigt spännande att vara med och forma en ny roll, jag gillar siffror och analys och hoppas på att få lära mig jättemycket. Jag vill hela tiden utvecklas och lära mig mer, så det känns jättekul, säger Malin.

De senaste åren har Malin arbetat som privatrådgivare på Handelsbanken och innan det som forskningsassistent på Jönköping International Business School (JIBS). Hon har en master i nationalekonomi från JIBS och har läst finansiering på college i Virginia, USA, kombinerat med college-tennis.
– Jag har fått en jättebra känsla av Herenco och hoppas kunna bidra med främst min arbetsmoral. Herenco är ett företag i framkant som också fortsatt vill vara det, vilket känns väldigt roligt.

Fritiden spenderar Malin gärna med familj, vänner eller med träning. Hon är instruktör på Nordic Wellness, engagerad i en tennisklubb och bakar gärna när tillfälle ges.