Människor

Ny investeringsrådgivare på Herenco Holding

Alfred Gunnevik är utbildad civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Med stor kompetens inom företagsvärdering och finansiell analys kommer han hjälpa Herenco att skapa lönsam tillväxt.

Alfred Gunnevik är uppvuxen i Barnarp men flyttade till Stockholm för att studera. Nu är han tillbaka i Jönköping och på Herenco. Som investeringsrådgivare på Herenco Holding ser han fram emot att vara en del av bolagets tillväxt.

– Jag har framför allt jobbat med företagsvärdering och finansiell analys. Därför känns det perfekt att få komma in på Herenco som investeringsrådgivare, säger han.

Som investeringsrådgivare är hans uppdrag bland annat att räkna på nyförvärv och följa förändringar i kundbeteenden.

– Det handlar om att göra analyser och riskbedömningar baserade på kundbeteenden och trender.

Han kommer även arbeta tätt ihop med Carl-Mikael Lindholm i Carl-Olof och Jenz Hamrins Stiftelse.

– Det kommer bli ett nytt uppdrag för mig som jag tror ligger nära mina styrkor, berättar Alfred som har ett stort intresse av aktiemarknaden och börsen.

Ambitiösa mål
– På Herenco jobbar vi nära företagen och det är väldigt intressant att få gå ner lite djupare med branscherna vi arbetar i. För mig som har arbetat bredare på konsultbasis blir det spännande att arbeta närmare bolagen.

– Herenco har ambitiösa mål på tillväxt som jag ser fram emot att få vara en del av. Vi tittar löpande på nya spännande sätt att göra investeringar på så det kommer bli en intressant och givande tid framåt, både för mig och bolaget, avslutar Alfred.