Människor

Mattias Park – ny vd till LA Leif Arvidsson

LA Arvidsson AB, en del av Herenco AB, får en ny vd i form av Mattias Park. Han tillträder sin nya tjänst i början av september. LA Arvidsson AB servar hantverkare inom byggbranschen och säljer byggmaterial med anknytning till fönster och dörrar som t.ex. ventiler, tätningslister, beslag, kitt, fogmassor, fogband och verktyg.

Mattias kommer närmast från Ömangruppen, som erbjuder lösningar och tjänster inom områdena energi, miljö och projektering, där han varit regionchef och haft ansvar för orterna Jönköping, Borås, Nässjö och Gislaved.

I botten är Mattias utbildad byggingenjör och har alltid haft ett brinnande intresse för husbyggnation och speciellt den för oss i Sverige viktiga inomhusmiljön. Alla delar som tillsammans skapar sunda och välmående hus. Hans tidigare anställningar har varit i ledande befattningar på företag som har tillverkat och levererat material till byggbranschen.

Vad som gjorde att Mattias val föll på Leif Arvidsson och Herenco, var att han hade hört talas om ”den gröna påsen” med Herencos grundstenar, DNA och värderingar, som han delar i stort och smått.

– Jag tycker om att jobba i företag som är värderingsstyrda, med starkt kundfokus. Att sätta kunden i centrum och sträva efter största möjliga kvalitet i allt, i leverans, i relation och i utveckling. Att tillsammans arbeta mot tydliga och klara mål som alla styr mot, både vi och kunderna. Det skapar en vinn-vinn-situation och ger en bra grund för ökad tillväxt samt ett gott arbetsklimat och är mycket inspirerande, säger Mattias.

Mattias ser fram emot sin nya roll inom L A Arvidsson, att få lära känna verksamhetens alla delar och bygga vidare på kundnyttan, allt för nöjda kunder och långsiktiga kundrelationer. Kringservice och personalbiten är också något som intresserar honom och som han ser fram emot att utveckla vidare. Han känner att han har många delar med sig i bagaget från tidigare tjänster och verksamheter som överensstämmer med L A Arvidssons profil och han tror på ett gott och givande samarbete.

Mattias är uppvuxen i Dalsland. Men han har under de senaste tjugo åren bott i Skärstadtrakten utanför Jönköping med sin familj. Mattias är 44 år, gift och har tre barn mellan åtta och tolv år.

– Vi är mycket glada och stolta över att få möjlighet att knyta Mattias Park till oss. Med Mattias gedigna kunskaper och intresse kring bra inomhusmiljö och sunda hus samt hans säljorienterade ledarskap med starkt kundfokus, ser vi fram emot ett mycket givande samarbete, säger Thomas Bergdahl, vd för Herenco AB.