Indoor Climate

Leif Arvidsson stärker produktutbudet ytterligare genom förvärv av norska Biobe

Leif Arvidsson AB, ett av Herencos företag inom affärsområdet Indoor Climate, har förvärvat norska Biobe från Beform AS. Biobe är ett sortiment av kvalitetsprodukter inom ventilation, främst spaltventiler och väggventiler, som tidigare har producerats och marknadsförts av Beform AS.

Förvärvet är ett led i Leif Arvidssons satsning på ventilation och klimatlösningar och utgör ett viktigt tillskott till bolagets befintliga produktportfölj. Produkter och lösningar från Biobe kommer att komplettera Leif Arvidssons sortiment på ett bra sätt och stärka erbjudandet till såväl befintliga som nya kunder.

”Vi är mycket glada över förvärvet av Biobe, vilket passar perfekt in i vår strävan att växa inom energieffektiva och hållbara lösningar,” säger Mattias Park, VD för Leif Arvidsson AB. ”Biobe är ett välkänt varumärke inom sin nisch och kommer att stärka vår position på marknaden där vårt mål alltid är att leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet till såväl befintliga som nya kunder.”

Biobes produkter finns redan tillgängliga för försäljning i Leif Arvidssons e-handel. Se mer på www.leifarvidsson.se.

Om Leif Arvidsson AB

Leif Arvidsson servar årligen mer än 10 000 kunder med ett brett urval av produkter, ofta med anknytning till fönster. Bolagets starka och tydliga produktområden är tätningslister, fogmassor, fönsterkitt, beslag, fönsterventiler, väggventiler samt verktyg och maskiner, men även egenutvecklad utrustning och ergonomiska hjälpmedel för hantverk och industri. Kunderna återfinns i hela byggbranschen. Förutom huvudkontoret och centrallagret i Mullsjö, finns Leif Arvidsson även i Kista och Västberga utanför Stockholm samt i Göteborg.

För ytterligare information, vänligen kontakta Mattias Park på: mattias.park@leifarvidsson.se