Indoor Climate

Herencos golvbolagsgrupp växer med Smålands Plattsättning

Herencos golvbolagsgrupp FloorCo förstärks när Miljöhallen Golv förvärvar Smålands Plattsättning i Nässjö. Köpet innebär att FloorCo nu består av sju bolag inriktade på golv och kakel.

Smålands Plattsättning är ett familjeföretag grundat 1955. Bolaget har sitt säte i Nässjö och kunderna finns i Jönköping och på Höglandet. Tillsammans med Miljöhallen Golv ska företaget växa i regionen.

– Vi har länge haft koll på Smålands Plattsättning och sett dem som en branschkollega, nu ser vi fram emot att bli kollegor på riktigt. Vi kommer kunna utveckla vårt verksamhetsområde och komplettera varandra på ett bra sätt, säger Markus Bromander, platschef på Miljöhallen Golv.

För Herenco innebär förvärvet att golvbolagsgruppen FloorCo stärks och att företagen JKS Golv, Nättraby Kakelservice, Varbergs Kakelhus, Winsth Golv & Kakel, Fribergs Golvtjänst AB och Miljöhallen Golv får fler kollegor med lång erfarenhet och bred kompetens.

– Smålands Plattsättning har många bra medarbetare med hög kunskap och vi har stor tillförsikt för framtiden. Vi kommer att påbörja en ny resa tillsammans och det ska bli roligt att fortsätta utvecklas, säger Ulf Rostedt, VD Herenco Invest.

 

För mer information, kontakta:

​Ulf Rostedt
VD Herenco Invest
0706-94 86 82, ulf.rostedt@herenco.com