Herencos delägda innehav Lifvs prisat på RTIH Innovation Awards

Herencos delägda innehav Lifvs blev vinnare när RTIH (Retail Technology Innovation Hub) delade ut årets pris. Prisutdelningen hyllar ”globala tech-innovationer i en snabbrörlig omnikanalvärld”.

RTIH (Retail Technology Innovation Hub) är en community för global och omnikanalsbaserad detaljhandelsteknik, baserad i London. Prisutdelningen, eller Innovation Awards, arrangerades för tredje gången 2021 och vinnarna baseras dels på nominering och en jury.

Lifvs, som driver obemannade livsmedelsbutiker med en egenutvecklad teknisk plattform, var nominerad i kategorin ”Bricks and mortar innovation”. En kategori för företag som gör det möjligt för fysiska utrymmen att växa genom innovativ teknik och med online-shopping. I den här kategorin söker juryn efter bolag som minskar friktionen i kundresa, erbjuder förbättrade upplevelser och suddar ut gränserna mellan olika kanaler.

Lifvs vann priset tillsammans med sin partner/leverantör Pricer.

– Dagens Bricks and mortar-handel är under en enorm omvandling när det gäller att radera gränsen mellan online och offline. Vår tekniska plattform Storekey som driver våra Lifvs-butiker leder den transformationen. När två banbrytande plattformar i Storekey och Pricers Plaza möts uppstår verklig effekt och magi, säger Daniel Lundh, grundare av Lifvs och Storekey i en kommentar.

Läs mer om RTIH och Innovation Awards här.