Herenco i strategiskt samarbete med DreamHack AB

Ett mångårigt samarbetsavtal har tecknats mellan Herenco-koncernen och DreamHack AB, både för att utveckla respektive verksamheter och för att stärka Jönköping.

– För oss på DreamHack betyder det mycket att vi knutit oss till en koncern som så målmedvetet arbetar för Jönköping och regionens bästa. Vi har skilda verksamheter, men i grunden delar vi samma entreprenörskap och vilja att skapa relevant innehåll för olika målgrupper. Vi ser mycket framemot att presentera de första planerna på vårt gemensamma framtidsprojekt, säger Tomas Lyckedal, vice VD på DreamHack.

Diskussioner mellan verksamheterna har förts under en längre tid och vad samarbetet innebär kommer avslöjas under hösten. Samarbetet med DreamHack tros kunna knyta kunskap om morgondagens marknad till koncernen.

– Vi ser avtalet som något otroligt spännande och att inleda denna typ av samarbete där vi har möjlighet att knyta till oss nya nätverk och stort kunnande är viktigt för vår fortsatta resa, säger Lovisa Hamrin, ägare och koncernchef för Herenco.

Fakta Herenco
Herenco är ett familjeföretag i fjärde generationen. Vi drivs av omsorg om samhällena vi verkar i och har ett synligt, personligt och engagerat ägarskap som skapar handlingskraft i vardagen för våra bolag. Tillsammans med våra 1,600 medarbetare skapar och säljer vi idag kundupplevelser för ca 3,5 mdr årligen, genom en av marknadens bredaste och mest spännande företagsportföljer. Verksamheten består av sex grenar: Emballator, PacsOn, Hall Media, Hamhus, Vättern Industrier och Herenco Invest.

Fakta DreamHack
DreamHack skapar underhållning för en ung digital generation. DreamHack grundades 1994 som ett lanparty, men under de senaste 20 åren har DreamHack utvecklats till en digital festival för unga i hela Europa och Nordamerika. DreamHack-festivalerna innehåller esport i flera grenar, livemusik, utställningar, kreativa tävlingar, LAN party, cosplay och mycket mer. DreamHack är pionjärer inom esport och fortsätter att vara en av världens största producenter av esportinnehåll. DreamHacks sändningar hade över 375 miljoner startade strömmar och 250,000 besökare under 2017.

Mer information hittas på dreamhack.com. DreamHack är en del av den ledande digitala underhållningsföretaget MTG. Mer information på mtg.com.