Flooring

Herenco förvärvar Winsth Golv & Kakel

Herenco växer med ytterligare ett golvbolag och förvärvar Värnamo-baserade Winsth Golv & Kakel. Bolaget är ett fullserviceföretag inom golv och kakel. – Ett bra tillskott i vår satsning på golv. Värnamo är en tillväxtmarknad, där finns potential, säger Ulf Rostedt, VD Herenco Invest.

Från vänster: Ulf Rostedt, Herenco Invest, Stefan Johansson, Winsth Golv & Kakel, Ola Winsth, Winsth Golv & Kakel, Samuel Wingren, Herenco Invest.

Winsth Golv & Kakel grundades 1970 och har, utöver ett starkt erbjudande inom golv- och väggentreprenader, en butik med utställning av kakel, klinker och trägolv i centrala Värnamo.

– Winsth Golv har kunniga medarbetare, bra rykte och en fin butik med bra läge. Och de är ett bra tillskott i vår satsning på golv. Värnamo är en tillväxtmarknad, där finns potential, säger Ulf Rostedt, VD Herenco Invest.

Idag består Winsth Golv & Kakel av åtta anställda med hög kunskap och lång erfarenhet. Bland kunderna finns byggföretag, bostadsföretag, kommun och region. I butiken kan privatpersoner och företagskunder ta del av kakel, golv och badrumsinredning.

– Det här känns väldigt spännande och glädjande. Vi ser framemot att utvecklas och växa tillsammans med Herenco. Den lokala kopplingen är otroligt viktig för oss och vi vill fortsatt vara en stark aktör i Värnamo, säger Ola Winsth, VD och ägare av Winsth Golv & Kakel tillsammans med Stefan Johansson.

Köpeskillingen har inte offentliggjorts.

 

För mer information, kontakta:

​Ulf Rostedt
VD Herenco Invest
0706-94 86 82, ulf.rostedt@herenco.com