Indoor Climate

Herenco förvärvar Miljöhallen Golv i Jönköping

– Genom förvärvet av Miljöhallen Golv kommer vi in i ett välskött bolag med potential. Teamet på Miljöhallen har ett stort engagemang och tar ansvar för att leverera kvalitet på ett effektivt sätt och har många nöjda kunder. Vi vill fortsätta på den vägen och ser fram emot att växa vidare inom golvbranschen, säger Ulf Rostedt, vd, Herenco Invest.

Miljöhallen Golv är ett väletablerat företag inom golvläggning och plattsättning som är marknadsledande i Jönköping med omnejd. Bolaget har 66 personer anställda och omsatte omkring 95 miljoner kronor föregående år. Miljöhallen ingår i Golvkedjan som är Sveriges största golv- och plattsättningskedja.

– Efter 32 år som ägare till bolaget känner jag en stor glädje och stolthet att få överlämna Miljöhallen till Herenco, som har starkt fäste och är ett välrenommerat företag i min hemstad Jönköping. Det finns stora möjligheter att utveckla företaget och stå starka i framtiden där miljö och hållbarhet kommer att vara en viktig del i affärsverksamheten. Samtidigt vet jag att min personal kommer att kunna känna en trygghet i att arbeta vidare i den här organisationen och dess ledning. Jag önskar alla lycka, och att jag i fortsättningen får vara med att arbeta vidare med Miljöhallens personal och framtidsutveckling, säger Hans Sevefelt, Miljöhallen.