Indoor Climate

Herenco förvärvar Fribergs Golvtjänst

Herenco växer med ytterligare ett golvbolag och förvärvar Fribergs Golvtjänst AB. Företaget är ett golvläggnings- och plattsättningsföretag baserat i Holmsjö.

Från vänster: Ulf Rostedt, Herenco Invest, Marcus Strömberg, VM Redovisning, Anders Friberg, Fribergs Golvtjänst, Samuel Wingren, Herenco Invest.

Fribergs Golvtjänst AB grundades 1964 och erbjuder golvläggningsarbeten med parkett, textilmattor, linoleum samt plattsättning. Bolaget utför även golvslipning.

I och med förvärvet stärker Herenco golvbolagsgruppen FloorCo som även består av Miljöhallen Golv, JKS Golv, Nättraby Kakelservice, Varbergs Kakelhus och Winsth Golv & Kakel.

– Fribergs Golvtjänst är ett fint anrikt bolag med många års erfarenhet i golvbranschen. Vi stärker upp oss i Karlskrona-regionen inom golventreprenad och ser framemot att tillsammans med medarbetarna utveckla bolaget vidare, säger Ulf Rostedt, VD Herenco Invest.

Med sin bas i Karlskrona-området arbetar Fribergs Golvtjänst mycket med bland annat lokala fastighetsbolag. Bolaget har åtta anställda och har sedan 1998 drivits av Anders Friberg.

– Vi har en hög kompetens och lång erfarenhet i företaget och det känns bra att utveckla det vidare med Herenco. Vårt breda erbjudande inom golv och plattsättning gör att vi jobbar mycket med olika typer av kunder vilket vi kommer att fortsätta med, säger Anders Friberg, VD och ägare Fribergs Golvtjänst AB.

Köpeskillingen har inte offentliggjorts.

 

För mer information, kontakta:

​Ulf Rostedt
VD Herenco Invest
0706-94 86 82, ulf.rostedt@herenco.com