Hamhus nya fastighetsansvarig vill skapa tätare dialog

För att komma närmare hyresgästerna övergår Hamhus till att ha egen personal inom fastighetsskötsel och fastighetsteknik. Ett steg i det är att välkomna Jim Löfgren till tjänsten som fastighetsansvarig.

Hamhus har idag ett fastighetsbestånd om 15 fastigheter som omfattar cirka 30 000 kvm lokaler och bostäder. För att skapa en tätare dialog med hyresgästerna går Hamhus över till att ha egen personal för fastighetsskötsel och fastighetsteknik. Förändringen innebär även att kompetens och kännedom om fastigheterna ökar hos Hamhus.
– Det här gör bland annat att vi ökar vår synlighet och kan lyfta Hamhus varumärke på ett tydligare sätt än tidigare. Vi hoppas kunna komma närmare våra hyresgäster och bli en mer synlig fastighetsägare i Jönköping, säger Simon Harrius, VD på Hamhus.

Vill hjälpa till

Ett viktigt steg i förändringen är att utöka Hamhus-teamet med Jim Löfgren i rollen som fastighetsansvarig. Jim kommer senast från en liknande roll hos Lundbergs fastigheter i Jönköping.
– Mitt jobb är att synas, vara social och behjälplig och på det sättet göra våra hyresgäster nöjda. Jag är en lösningsorienterad person och min sociala förmåga är en av mina största styrkor, säger Jim.

Forma ny roll

I Jims roll som fastighetsansvarig kommer han arbeta i tätt samarbete med Hamhus tekniska förvaltare Conny Andersson.
– Conny har varit i Hamhus länge och har verkligen kunnandet, det är väldigt lärorikt att arbeta med honom. Vi är en platt organisation med nära dialog och det är jättespännande att den här rollen får formas av mig, Simon och Conny. Att vi tillsammans kan börja från början och fortsätta bygga Hamhus är jättekul.

Vad är det roligaste med att arbeta i fastighetsbranschen?

– I min typ av roll är det variationen i hur en arbetsdag ser ut. Allt mellan himmel och jord kan dyka upp, att hjälpa andra och göra vardagen lättare är roligt. Man blir aldrig fullärd och ingen dag är den andra lik, säger Jim.

Hamhus ingår i Herenco-koncernen och ägs av Hamrin Foundation.

Läs mer om Hamhus här.