Hall Media är årets lokala mediehus:
"Betyder jättemycket"

På torsdagsmorgonen stod det klart. Hall Media har blivit utsett till Årets Lokala Mediehus av Dagens Media. "Att få denna typ av utmärkelse är otroligt roligt för hela företaget", säger Mats Tidstrand, vd på Hall Media.

Mats Tidstrand, Hall Medias vd, är stolt över utmärkelsen "årets lokala mediehus". Foto: Arkiv

– Att få denna typ av utmärkelse är otroligt roligt för hela företaget, säger Mats Tidstrand, vd på Hall Media.

Det är Dagens Media som arrangerar tävlingen Årets Lokala Mediehus. Tävlingens syfte är att uppmärksamma de lokala annonsmarknaderna och prisa framgångsrika lokala aktörer. Hall Media tog hem förstapriset i tävlingen med motiveringen:

"Att lyckas få sin annonsaffär att växa på en kraftigt vikande marknad vittnar om både en stark produkt och ett kundorienterat fokus. Och att hantera en rejäl digital omställning samtidigt som resultatet vänder från förlust till vinst är inget annat än imponerande."

– Att få denna typ av utmärkelse är otroligt roligt för hela företaget och betyder jättemycket. Vi får i och med priset en bekräftelse på det fantastiska jobb som görs inom hela Hall Media, säger Mats Tidstrand.

Hall Media var tillsammans med Norrbottens Media och Upsala Nya Tidning nominerat till priset.

– Det som är extra roligt med priset är att det är hela företagets insatser som har bedömts. Vi är unika som har haft en positiv utveckling i annonsaffärerna, samtidigt som vi även har en positiv tillväxt i prenumerationsantalen. Även i det digitala har vi gjort stora framsteg på kort tid och det känns skönt och extremt kul att vi äntligen prisas för våra insatser.

Nyheter