foodora öppnar innovativ matbutik i Hamhus lokaler

foodora fortsätter att öppna matbutiker i Sverige. I januari öppnar en butik i Jönköping – lokalerna ägs av Hamhus och har renoverats och anpassats för det nya konceptet.
Foto: foodora

foodora market är en hybrid mellan digitala och fysiska butiker och placeras på strategiska centrala platser i städer runt om i Sverige. Den centrala placeringen ska göra det möjligt att nå så många som möjligt i området med snabb hemleverans inom några minuter.

Butiken i Jönköping är placerad på Västra Storgatan 5 i Hamhus lokaler.

– Vi är glada över att starta ett samarbete med foodora och att vi kunde erbjuda en lokal som uppfyllde deras krav. Att Jönköping nu får ta del av foodora market och möjlighet till snabba hemleveranser känns som nästa steg i utvecklingen av stadskärnan och digitaliseringen av handeln, säger Simon Harrius, VD på Hamhus.

Själva matbutiken går inte att besöka, utan inköp av mat- och dagligvaror görs via foodoras app. Sedan plockas ordern och levereras hem.

– Våra butiker och snabba leveranser fyller ett behov som ingen annan aktör tidigare har mött. Jag är stolt över att foodora är pionjärer och leder förändringen framåt, säger Hans Skruvfors, vd foodora, i ett pressmeddelande.