Systemspecialist till Herenco

Vi söker en självständig och initiativtagande Systemspecialist som vill leda och stödja verksamheten hela vägen från kravarbete, förändringsledning till implementation. Du arbetar med Herenco-koncernens tillverkande verksamheter med fokus på Emballator-bolagen.

I rollen som Systemspecialist arbetar du med utvecklingsprojekt och konfigurering av affärs- och produktionsnära system. Du identifierar och samordnar användarnas behov och förbättringsområden som du sedan översätter till krav och realiserar i systemet. Du är bryggan mellan bolagen och systemleverantörerna där du stödjer verksamheten i allt från kravframställan och upprättande av kravspecifikation till att agera testledare och testa samt vidare till att implementera. Som Systemspecialist är du aktiv i systemen och till viss del supporterar bolagen i befintliga system. Din roll innefattar även ansvar för uppdaterad dokumentation av rutiner och arbetssätt för system och lösningar.

För att lyckas i rollen har du relevant utbildning samt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har erfarenhet från arbete med affärssystem med fokus på logistik och produktion. Vidare har du god verksamhetsförståelse samt förståelse för flöden och processer. Du är van att se verksamhetens behov och omsätta dessa till systemlösningar. Som person är du kommunikativ och lösningsfokuserad med förmåga att driva och initiera projekt. Då rollen innebär ett tvärfunktionellt arbete är det viktigt att du skapar förtroende och bygger relationer. Tjänsten är placerad i Jönköping och du rapporterar till Affärssystemansvarig.

I den här rekryteringen arbetar vi tillsammans med VEM AB som är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Vi önskar din ansökan via deras hemsida www.vem.se så snart som möjligt men senast 2 december. Har du frågor angående tjänsten besvaras dessa av Lisa Florby på 036-570 11 80.

Ansök här: https://www.vem.se/aktuella-uppdrag/visa-uppdrag/?rmjob=1615

Herenco är ett familjeföretag i fjärde generationen. Vi drivs av omsorg om samhällena vi verkar i och har ett synligt, personligt och engagerat ägarskap som skapar handlingskraft i vardagen för våra bolag. Tillsammans med våra 1,600 medarbetare skapar och säljer vi idag kundupplevelser för ca 3,5 mdr årligen. Verksamheten består av sex grenar: Emballator, PacsOn, Hall Media, Hamhus, Vättern Industrier och Herenco Invest.