Redovisningsansvarig till Emballator Tectubes

Tectubes i Hjo söker dig som har ett sinne för ordning och reda, gillar att ta eget ansvar och drivs av att utveckla såväl våra interna som externa processer när det gäller redovisning.

Som redovisningsansvarig på Tectubes kommer du att ansvara för helheten i bolagets redovisning. Dina arbetsuppgifter kommer att vara mycket varierande med allt från registrering av leverantörsfakturor och momsredovisning till sammanställning av årsbokslut.

Du kommer att vara en del i vår ekonomifunktion som består av ytterligare en person på ekonomi/inköp och en på HR/lön och du rapporterar till ekonomichef. På Tectubes jobbar vi med ledorden samarbete, ansvarstagande och viljan att leverera goda resultat.

För att lyckas i rollen som redovisningsansvarig tror vi att du har en högskoleutbildning eller motsvarade inom ekonomi och några års erfarenhet inom området alternativt flerårig erfarenhet av redovisning och årsbokslut. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska språket är inte helt främmande för dig då viss kommunikation sköts på engelska.

Tjänsten är placerad i Hjo och är ett vikariat på drygt ett år, med start 1 februari 2020.

Vi önskar din ansökan senast 13 dec 2019. Maila till ansokan@tectubes.com

För frågor om tjänsten kontakta Annika Nilsson, HR 0704-67 12 94.

På Emballator Tectubes har vi en lång tradition, över 100 år, av att utveckla, designa och producera tuber. Vi är marknadsledande på tuber i Skandinavien och totalt producerar våra två fabriker i Hjo och Åstorp över 300 miljoner tuber om året. Företaget ingår sedan 2014 i Jönköpingsbaserade Herenco koncernen.
Mer information finns på www.tectubes.com och www.herenco.se