Koordinator

VAD ERBJUDER VI?

Vi tar ny sats mot framtiden och hos oss får du chansen att arbeta i en koncern som ser människan som den största framgången. Vi har höga målsättningar och visionen är klar, nu behöver vi dig som kan stärka vårt varumärke via digital marknadsföring och utveckla vår röda tråd när det gäller vår interna kommunikation!

Vi erbjuder varierade arbetsuppgifter där fokus kan ändras snabbt. Att driva och koordinera koncernens arbete med olika kommunikationskanaler är en viktig del. Vidare ansvarar du för att ta fram olika typer av presentationsmaterial samt också vara en del i arbetet med optimeringen av koncernens CRM system. Du kommer även att arbeta nära vår ägare med att driva samt delta i olika typer av projekt.

DETTA KAN DU.

Gillar du att jobba målstyrt, analytiskt och vill vara den koordinerande länken mellan olika funktioner och bolag i koncernen? Då kommer du att trivas hos oss!

Avslutad eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, försäljning eller kommunikation
Du har jobbat med liknande uppdrag i två–tre år
Du är van användare av content-verktyg (Adobe Photoshop/Indesign/Illustrator) och sociala verktyg (LinkedIn, Twitter, Facebook m fl)
Erfarenhet av att arbeta med CMS och CRM
Svenska och engelska i tal och skrift

DETTA ÄR DU.

Du måste gilla högt och lågt! Prestigelöshet, nyfikenhet och ett eget driv kommer att vara avgörande för att lyckas i denna roll. Att kunna realisera, prioritera och strukturera är också viktiga egenskaper.

Du skulle beskriva dig själv som nytänkande och idérik! Att du är glad och positiv är såklart självklart. Du gillar att bygga relationer inom ditt område och tycker det är roligt att nätverka. Du bör vara analytisk och triggas av att tänka om och testa något nytt när något inte fungerar.

Har vi fångat ditt intresse – hör av dig!

BRA ATT VETA.

Tjänsten är på heltid
Placering i Jönköping
Rapporterar till vår affärsutvecklare
Visa ditt intresse senast den 4 oktober 2020, urval kommer att ske löpande
Rekryteringen sker i samarbete med Add People
https://addpeople.nu/ledigajobb/koordinator/