Affärsutvecklare

Som affärsutvecklare har du en bred och tvärfunktionell roll där du arbetar nära verksamheterna med allt från innovation och produktutveckling till att optimera lönsamheten. I rollen skall du tillsammans med de olika bolagen förstå, undersöka och utveckla nya standarder, processer och mallar samt hitta synergier och sprida ”best practice”. Analysera produktportföljer och utbilda verksamheterna inom försäljning är andra exempel på innehåll i tjänsten.

För att lyckas i rollen har du erfarenhet från liknande roller, exempelvis som produktchef eller affärsutvecklare, meriterande är erfarenhet från tillverkande industri eller andra teknikintensiva branscher. Du har sannolikt en eftergymnasial utbildning inom området alternativt motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har viss ledarerfarenhet samt är van att arbeta tvärfunktionellt. Då det i rollen ingår många kontaktytor är förmågan att skapa förtroende och bygga relationer av högsta vikt. Vidare är ett positivt, utmanande och lösningsfokuserat angreppssätt tillsammans med uthållighet viktigt för att nå framgång i rollen.

I denna rekrytering arbetar vi tillsammans med VEM AB som är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se senast 19 augusti. För mer information kontakta Lisa Florby eller Bo Arberg på 036-570 11 80.

Herenco är ett familjeföretag i fjärde generationen. Vi drivs av omsorg om samhällena vi verkar i och har ett synligt, personligt och engagerat ägarskap som skapar handlingskraft i vardagen för våra bolag. Tillsammans med våra 1,600 medarbetare skapar och säljer vi idag kundupplevelser för ca 3,5 mdr årligen. Verksamheten består av sex grenar: Emballator, PacsOn, Hall Media, Hamhus, Vättern Industrier och Herenco Invest.